"Fleksibilitet til å styre min egen hverdag"

Erik Tolo Fostervold, Partner

Møt Erik

Grant Thornton kurs

Utvikling er viktig. Som en erfaren medarbeider er ikke dine behov nødvendigvis de samme som dine kollegers. Derfor legger vi til rette for at du sammen med din personalansvarlige finner hvilke kurs som passer dine utviklingsmål. Vi tilbyr en rekke både interne og eksterne kurs, som bygger opp om din faglige kompetanse og personlige utvikling.

Personlig karriere

Hvordan vil ditt neste steg i vår organisasjon se ut? Enda viktigere, hvordan ser fremtiden din ut på kort og lang sikt? Hvilken plass til å vokse kan du forvente av oss? For hvert forretningsområde har vi kartlagt en karriere. Selvfølgelig, hvor raskt du beveger deg gjennom de ulike trinnene avhenger av din egen utvikling. Tar du utfordringene, har vi mulighetene.

Internasjonale muligheter

Er Grant Thornton Norge litt lite for deg, og du har lyst til å oppdage muligheter over hele verden? Det kan du!

Utveksling

Du har arbeidserfaring i sekken, men du tenker at det er tid for endring. En ny utfordring. For eksempel se hvordan regnskap og rådgivning leveres verden over av Grant Thornton. Og du vil helst delta. Utveksling med et av de andre medlemslandene i Grant Thornton International er en mulighet. Fra Asia til Amerika og fra Sør-Afrika til en av de andre landene i Europa – verden er åpen for deg!