"De første årene mine hos Grant Thornton har vært fylt med utfordrende arbeidsoppgaver og mye ansvar."

Benedikte Hjertaker, Senior Associate

Les intervjuet

Våre nyutdannede medarbeidere liker tøffe utfordringer, oppsøker muligheter og er klare til å «kickstarte» karrieren som en betrodd rådgiver. Høres dette ut som deg? Her er vårt råd: ta en titt på hjemmesiden vår og finn ut hvilket forretningsområde som er riktig for deg.

Hos oss i Grant Thornton er talentfulle mennesker kjernen i strategien vår og avgjørende for suksessen vår. Ved å jobbe i Grant Thornton, vil vi hjelpe deg å bli en respektert og betrodd rådgiver for bedrifter og organisasjoner over hele verden. 

list item with text on the right

Benedikte Hjertaker, Senior Associate

"Hos Grant Thornton er det en bratt læringskurve blant de nye, jeg fikk tidlig mye ansvar og det har vært spennende oppgaver helt fra starten av."

Hvorfor velge Grant Thornton?

Jobben vi gjør i Grant Thornton er drevet av «The Grant Thornton Difference», som gir våre ansatte et dynamisk og støttende miljø. Denne forskjellen er understøttet av følgende elementer:

Vår forretningskultur ORK: Vi skal være omtenksomme, relasjonsbyggende og kunnskapsdelende i alle ledd. Vi setter pris på bredden av erfaringer og perspektiver som folk bringer inn i organisasjonen vår - spesielt lidenskapen og kreativiteten. Vi lærer av hverandre, deler, samarbeider og viser omtanke for å levere eksepsjonelle resultater for kundene våre.

Vær den du er: Vi tror ikke du skal måtte skille din "personlige" selv fra din "profesjonelle" selv. Vi ønsker velkommen individualitet av våre folk og vet at et mangfold av teammedlemmer beriker vår arbeidsplass og gjør oss i stand til å gjøre mer for kundene våre.

Utvikle deg: Vi skreddersyr en utviklingsplan for hver enkelt medarbeider. I tillegg har medarbeiderne våre tilgang til unike trening og lederskap muligheter. Vi tilbyr MRR, autorisasjon og etc. Mye læring skjer gjennom interne og eksterne kurs.

Utvikle lokalsamfunnet: Vi lever ikke i isolasjon. Vi er en del av samfunnet, som ofte etterspør vår kompetanse. Gjennom vårt engasjement i Ungt Entreprenørskap og lignende gir menneskene våre et verdifullt bidrag til samfunnet i tillegg til at de får delta på givende arrangementer.

Utfordre grensene: Vi vet at for at våre medarbeidere skal lære og vokse, må de noen ganger ut av egen komfortsone. Vi tilbyr lokal og global mobilitet, samt en rekke roller, prosjekter og kunder som holder deg engasjert og hjelper deg å komme videre i din karriere.