"Utfordrende arbeidsoppgaver fra dag en har gitt meg faglig og personlig utvikling"

Benedikte Hjertaker, Senior Associate

Møt Benedikte

Tar du utfordringen, finnes mulighetene

Kundene våre kommer til oss for faglig dybdekunnskap og spesialistkompetansen vi har på våre fagområder. Gitt dette, har vi et høyt fokus på å levere god kvalitet på opplæringen og gi utviklingsmuligheter på tvers av vårt firma. I Grant Thornton er vårt mål å gi alle den støtten og de ressurser de trenger for å lære. Gjennom din personalansvarlige vil du ha jevn dialog om dine karriereambisjoner, slik at vi kan legge til rette for din utvikling og hvilke kunnskap du trenger for å komme dit. Dere vil utarbeide en personlig utviklingsplan som er skreddersydd til dine behov.

For å ivareta ulike lærings- og utviklingsmuligheter, tilbyr vi følgende:

Introduksjonsprogram: I løpet av de første ukene på jobb går alle nyansatte gjennom et introduksjonsprogram hvor du får lære om metodikken og verktøyene vi bruker, Grant Thorntons strategi og hvordan du vil være med å utvikle oss som selskap. Når du har fått denne grunnopplæringen, foregår den videre utviklingen «on the job», altså når du jobber med kundene. 

Hos oss vil du få veiledning hele veien, og mye ansvar helt fra starten. Dette gir grunnlag for en rask utvikling både faglig og personlig.

Interne kurs: Våre interne opplæringsprogram er til for medarbeiderne våre og holdes av våre egne folk. Her gir vi deg lærings- og utviklingsmuligheter som er relevante på alle stadier av karrieren din. Vi finner den rette balansen mellom teknisk og faglig kompetanseutvikling, slik at du er en betrodd rådgiver for kundene dine, samtidig som du lærer mer om våre tjenesteområder.

MRR og autorisasjon: Vi legger til rette for at du som ønsker en karriere innen revisjon tar MRR etter noen år. For deg som ønsker en karriere innen regnskap, vil vi legge til rette for at du skal bli autorisert regnskapsfører. Vi bidrar økonomisk og med lesedager slik at det blir lettere for deg å øke kompetansen din.

Fadderordning: Vi vil at du skal føle deg som en del av firmaet fra det øyeblikk du har signert jobbtilbudet. Vi antar at du er ​​spent på hva du vil lære, hvem du vil møte, det arbeidet du skal gjøre, og det bidraget som forventes av deg, derfor vil du få en «fadder» i selskapet. Fadderen blir din kontaktperson fram til oppstart, samt gjennom den første tiden din på jobb. Dette er en medarbeider som selv nylig har startet i Grant Thornton og vet hvordan det er å være ny. Alt du lurer på om jobbhverdagen din, kan du spørre fadderen din om.

Personlig karriere

Hvordan ser fremtiden din ut på kort og lang sikt? Hvilken plass til å vokse kan du forvente av oss? For hvert forretningsområde har vi kartlagt en karrierevei. Selvfølgelig, hvor raskt du beveger deg gjennom de ulike trinnene avhenger av din egen utvikling. Tar du utfordringene, har vi mulighetene.

Internasjonale muligheter - utveksling

Har du lyst til å oppdage muligheter over hele verden? Det kan du i Grant Thornton!

Utveksling med et av de andre medlemslandene i Grant Thornton International er en mulighet. Fra Asia til Amerika og fra Australia til et av de andre landene i Europa – verden er åpen for deg!