Erik Tolo Fostervold

Partner

Noe av det jeg liker med å jobbe her er at vi har en selskapskultur preget av åpne dører både sidelengs, nedover og oppover. Jeg har jobbet her siden jeg startet som revisormedarbeider og har hele tiden fått spennende og utfordrende oppgaver tilpasset mitt faglige nivå. Den første tiden gikk i stor grad med til å lære vår revisjonsmetodikk, mens jeg i de senere årene har hatt kontakt med og oppfølging av våre kunder. Noe av det mest givende men også krevende i hverdagen min er å coache mindre erfarne medarbeidere til å bli dyktige revisorer og rådgivere. Hver dag samarbeider jeg med dyktige kolleger som også har annen kompetanse enn det jeg selv besitter, noe som bidrar til at vi som selskap sammen løser kundenes utfordringer.

Grant Thornton ledelse er aktiv og tydelig på ambisjonene de har for selskapet. Grant Thornton er jo et internasjonalt firma i stor vekst, og det er spennende å være med på denne reisen. Partnerne er faglig dyktige og involverer seg i kunder og medarbeidere og gir oss tilbakemelding på jobben vi utfører.

Med et aktivt familieliv er det positivt med den fleksibiliteten vi har i selskapet. Jeg kan jobbe hjemmefra når jeg har behov for det, og når det er lavere belastning kan dagene gjøres kortere. Selvsagt stiller jeg også opp når det kreves tilbake.