Geir Egge

Manager

Kan du beskrive menneskene i Grant Thornton?

Det er en positiv og energisk gjeng jeg møter hver dag. Kollegaene mine besitter ulik kompetanse og erfaring og det kommer veldig godt med når vi skal løse kundenes oppdrag og utfordringer. Det er alltid noen å spørre og det er lett å få hjelp. Vi har en god tone oss imellom, ikke bare i regnskapsavdelingen, men også med de andre fagområdene som vi har på huset.

Hva liker du med å jobbe innen regnskap?

Jeg har siden jeg startet her opparbeidet meg meget god regnskapsforståelse som gjør at nye problemstillinger blir lettere å løse. I min portefølje har jeg mange utenlandske kunder som jeg ofte er i kontakt med både muntlig og skriftlig. Da er det godt å ha gode språkkunnskaper. Det krever også at jeg må sette meg inn i og bli kjent med regnskapsregler over landegrensene. Det er både spennende og utviklende. I mange tilfeller fungerer jeg som en rådgiver for kundene mine og det gjør at jeg stadig møter nye problemstillinger og utfordringer.

Hvordan vil du beskrive kulturen her?

Det er mange mennesker med høy kompetanse innenfor sine fagområder som gjerne deler kunnskapen sin, noe man merker godt når man er ny. Grant Thornton er opptatt av at vi skal utvikle oss faglig og personlig og det gjenspeiler oppgavene og ansvaret man får. Du blir tidlig vist tillit og det gjenspeiler holdningen om en flat kultur der alle er med og bidrar til selskapets vekst og utvikling.

Hvilket råd vil du gi dem som begynner i Grant Thornton?

Si aldri nei til en utfordring, selv om det er det mest komfortable. Gjør en ting hver dag som tar deg utenfor din egen komfortsone, slik styrker du din egen trygghet og selvtillit og gjør at du håndterer utfordringer på en god måte. Slik blir du en viktig medarbeider her i Grant Thornton.

Hva motiveres du av?

Jeg motiveres av å ha fornøyde kunder, gjennom å levere tjenester over kundenes forventning. Tanken på å prestere og gjøre en god jobb!