Kristiane Hagen

Senior Associate

Hva liker du ved å jobbe hos Grant Thornton? 

Det jeg liker aller best ved å jobbe i Grant Thornton er menneskene. Størrelsen på bedriften gjør at man blir godt kjent med alle, noe jeg syntes er fint. Det gjør det også lettere å spørre hverandre om hjelp dersom man står fast med en arbeidsoppgave. Selv om vi jobber i små team ut mot kundene kan man alltid lene seg på hele revisjonsteamet om man trenger hjelp. 

 

Hvilke utviklingsmuligheter har du i Grant Thornton?

En kjempemulighet jeg har fått er støtte til å ta master. Dette er noe Grant Thornton oppfordrer ansatte til å gjøre og tilrettelegger for muligheten til å gjennomføre samtidig som man jobber. Jeg har jobbet her i fire år, hvor jeg det siste året nå har gått på skole samtidig. Jeg ser det som positivt at man får faglig påfyll i tillegg til å bruke erfaring fra jobb til å forstå det man lærer gjennom studiene på en mer utfyllende måte. Jeg får også utviklingsmuligheter på jobb gjennom at man blir oppmuntret til å lære mye på egenhånd. Man får alltid hjelp av kollegaer hvis man står fast, samtidig er det forventet at man er selvstendig og prøver å finne ut av ting på egenhånd. Så har vi også kunnskapsuka, der man får tilgang på ulike kurs som blir holdt av dyktige kollegaer på jobben. 

 

Hvordan vil du beskrive kulturen her?

Kulturen her er veldig god. Det er en flat struktur, noe man merker godt i hverdagen. Det er alltid lett å spørre om hjelp på tvers av avdeling og stillingstittel. Du kan like gjerne gå til en partner som til en manager eller en medarbeider. Kulturen er veldig åpen, og vi gjør mye sosialt sammen. Blant annet har vi fredagspils som er veldig populært. Sånne ting gjør jo at man blir godt kjent utenfor jobb også. 

 

Hvilke råd vil du gi til de som begynner i Grant Thornton?

Det beste rådet jeg kan komme med er å ta initiativ og å si ja til alt! Både sosialt og når det kommer til arbeidsoppgaver man blir spurt om. Rett og slett være nysgjerrig. Selv om det virker skummelt til å begynne med tenker jeg at man vil kunne lære masse av det. Dessuten har man alltid noen både over seg og ved siden av seg som hjelper til og passer på. Det er en god trygghet i det.