article banner

People & Culture

Oppnå gode bedriftsresultater gjennom et sterkt fokus på mennesker og kultur

Vår avdeling innen People & Culture kan hjelpe deg med å tiltrekke, beholde og utvikle dine medarbeidere. 

 

Onboarding

Mange virksomheter opplever utfordringer når det gjelder onbaodringsprosess og mottak av nyansatte. Årsaken til dette kan være at bedriftene fokuserer på organisasjonen og dens resultater, snarere enn på behovene til innkommende ansatte.

Undersøkelser viser at det er nærmere 70% større sannsynlighet for at en ansatt som deltar i et organisert introduksjonsprogram blir værende i virksomheten (Leveraas, 2017). Integrering gjennom en effektiv onboardingsprosess fører blant annet til større jobbtilfredshet og organisatorisk forpliktelse, høyere utholdenhet og engasjement og har større suksess i å oppnå kundetilfredshet i sitt arbeid.

Dette viser hvor kritisk det er at organisasjoner legger ned innsats, tid og penger i en onboardingsprosess. Om man ikke har en god onboardingsprosess kan dette koste organisasjoner dyrt. Hvordan kan dette unngås? Og hvordan kan DU bidra til at en medarbeider føler seg inkludert, sett og verdsatt?

Vi brenner for å hjelpe virksomheter med å utvikle sin onboadringsprosess. Vi tilbyr verktøy og prosesser for å hjelpe din bedrift med å kartlegge og forbedre din onboardingsprosess. Ta kontakt med oss om du har lyst til å vite mer.

Senior Associate

Madeleine Rande

Kontakt Madeleine
rich text with image