Ditt regnskap kan bidra til å realisere bedriftens vekst

Rakhee Malhotra Managing Partner Outsourcing Kontakt Rakhee

Regnskap og rådgivning

Dynamiske organisasjoner ønsker gjerne å fokusere på et omskiftende marked, og på vekst og utviklingen av sin virksomhet. En regnskapsfører med markedskjennskap og med høy forretningskompetanse kan hjelpe deg å nå dine mål.

Med en rådgiver som vet hva som skjer i organisasjonen, kan du raskt gjøre justeringer slik at du kan fokusere på vellykket drift og videreutviklingen av din bedrift.

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Lønn, inkludert rapportering av expats
  • Løpende regnskapsføring
  • Controller-funksjoner
  • Forretningsførsel inklusiv rapportering til styret
  • Moms, skatt og avgift
  • Årsoppgjør og ligningspapirer
  • Bistand med stifting av selskaper (NUF, AS)

Som bedriftsleder i dag, skal du kunne forvente at din regnskapsfører tilbyr mer enn teknisk bokføring og regnskapsavslutning. Med våre revisorer, advokater og autoriserte regnskapsførere, kan vi tilby en kombinasjon av tjenester tilpasset din bedrift og behovene dere har.

Vi har betydelig erfaring med internasjonale kunder og vi samarbeider med andre medlemmer av Grant Thornton International der det er behov for kompetanse eller ressurser i et annet land. Vi har også særlig stor erfaring innen eiendom.

Gode løsninger

Med et sterkt team av dyktige regnskapsførere kan vi tilby løsninger på de økonomiske utfordringene du har å forholde deg til. Vi har kjennskap til det lokale markedet, men også på internasjonalt nivå har vi kapasitet til å bidra.

Enten du er en SMB, en internasjonal aktør, eller et non-profit organisasjon, så kan våre regnskapsførere bistå deg og din bedrift, gjerne i kombinasjon med erfarne og kunnskapsrike skatterådgivere og advokater.