Ansettelsesprosess

Vi ønsker å gi deg inblikk i vår rekrutteringsprosess, slik at det blir enklere for deg som ønsker å jobbe hos oss. Vi anbefaler deg å tenke nøye gjennom hva du er interessert i og hva du trives å jobbe med. Vi har flere forretningsområder hos oss, så ta gjerne en titt på våre tjenester her på nettsiden.

  • Søk på stilling: Om du finner et forretningsområde som passer for deg og du er interessert i å jobbe hos oss oppfordrer vi deg til å søke på en ledig stilling.
  • Hvem ser vi etter?: Våre mennesker deler en lidenskap for det vi gjør, og de kombinerer kunnskap og resonnementer slik at de kan gi råd som virkelig hjelper dynamiske organisasjoner låse opp sitt potensial for vekst.
  • Test: Du har sendt oss en søknad og vi syntes din søknad er spennende. Da ønsker vi å sende deg en test. Dette er både en personlighetstest (ca 15 min) og en logisk test (ca 15 min). I noen prosesser sender vi ut testene etter førstegangsintervjuet og vil bruke disse resultatene i dialog med deg.
  • Intervju: Dersom vi mener søknaden din og ferdighetene dine innfrir kravene våre, vil du bli kontaktet av vår HR-avdeling for et førstegangsintervju.
  • Intervjutips: Målet vårt med disse intervjuene er å få et bilde av hvem du er, hvilken kompetanse du har, hva som er motivasjonen din for å jobbe jobb hos oss, og hvorvidt du passer inn i vår organisasjon.
  • Tilbud: Dersom du er aktuell for den søkte stillingen vil du motta et tilbud. Om du velger å takke ja til tilbudet og starte hos oss vil du få en «fadder» som blir din kontaktperson i selskapet.

Sosiale aktiviteter

Det er viktig for oss at våre ansatte har det bra på jobb, og blir godt kjent med kollegaene sine. Vi har derfor et stort fokus på et godt arbeidsmiljø og arrangerer mange sosiale aktiviteter i løpet av året.

Møt våre ansatte

Geir Egge

"Du blir tidlig vist tillit og det gjenspeiler holdningen om en flat kultur der alle er med og bidrar til selskapets vekst og utvikling."

Møt våre ansatte

Kristiane Hagen

"Det jeg liker aller best med å jobbe i Grant Thornton er menneskene. Størrelsen på bedriften gjør at man blir godt kjent med alle, noe jeg synes er fint. Det gjør det også lettere å spørre hverandre om hjelp dersom man står fast med en arbeidsoppgave."