Introduksjonsprogram

I løpet av de første ukene på jobb går alle nyansatte gjennom et introduksjonsprogram hvor du får lære mye teori, men også praksis. Du vil få en innføring i metodikken og verktøyene vi bruker, Grant Thorntons strategi og hvordan du vil være med å utvikle oss som selskap, det vil være caseløsning og ikke minst fokus på kulturen vår og ORK-verdiene våre. Når du har fått denne grunnopplæringen, foregår den videre utviklingen «on the job», altså når du jobber med kundene. Under opplæringsukene vil det arrangeres flere sosiale aktiviteter slik at man blir godt kjent med hverandre og andre ansatte i selskapet, noe vi tror bidrar til økt tilhørighet og nettverksbygging.

Hos oss vil du få veiledning hele veien, og mye ansvar helt fra starten. Dette gir grunnlag for en rask utvikling både faglig og personlig.

Fadderordning

Vi vil at du skal føle deg som en del av firmaet fra det øyeblikk du har signert jobbtilbudet. Vi antar at du er ​​spent på hva du vil lære, hvem du vil møte, det arbeidet du skal gjøre, og det bidraget som forventes av deg, derfor vil du få en «fadder» i selskapet. Fadderen blir din kontaktperson fram til oppstart, samt gjennom den første tiden din på jobb. Dette er en medarbeider som selv nylig har startet i Grant Thornton og vet hvordan det er å være ny. Alt du lurer på om jobbhverdagen din, kan du spørre fadderen din om.

Interne kurs

Våre interne kurs er til for medarbeiderne våre og holdes fote av våre egne folk. Her gir vi deg lærings- og utviklingsmuligheter som er relevante på alle stadier av karrieren din. Vi finner den rette balansen mellom teknisk og faglig kompetanseutvikling, slik at du er en betrodd rådgiver for kundene dine, samtidig som du lærer mer om våre tjenesteområder. Hver høst har vi en kunnskapsuke, hvor hele uken er fullstappet med forskjellige spennende kurs du kan velge i.

MRR og Autorisasjon

Vi legger til rette for at du som ønsker en karriere innen revisjon får støtte og studiepermisjon for å gjennomføre en master i Regnskap og Revisjon.

For deg som ønsker en karriere innen regnskap, vil vi legge til rette for at du skal bli autorisert regnskapsfører. Vi bidrar økonomisk og med lesedager slik at det blir lettere for deg å øke kompetansen din.

Personlig karriere

Din faglige og personlige utvikling er viktig for oss, og du vil ha en god dialog med din leder om dine utviklingsmuligheter og ønsker. For hvert forretningsområde har vi kartlagt en karrierevei som ansatte går hos oss, hvor raskt du beveger deg gjennom de ulike trinnene avhenger av din egen utvikling. Gjennom året blir du jevnlig fulgt opp av din leder og du vil ha årlige utviklingssamtaler og evalueringssamtaler som sikrer god tilrettelegging for din utvikling. Tar du utfordringene, har vi mulighetene.

Internasjonale muligheter – utveksling/secondment

Internasjonale muligheter – utveksling/secondment Har du lyst til å oppdage muligheter over hele verden? Det kan du i Grant Thornton! Som ansatt hos oss kan du dra på utveksling til et av våre medlemsland. Fra Asia til Amerika og fra Australia til et av de andre landene i Europa – verden er åpen for deg!