Vi har to sosiale komiteer i Grant Thornton. Det er GT KOS og GT BIL. GT KOS arrangerer hyggelige sammenkomster, mens GT BIL arrangerer idrettsrelaterte aktiviteter. Her er noen av aktivitetene vi gjør i løpet av et år:

Sommerfest/julebord

Hver juni har vi sommerfest og hver november/desember har vi julebord med hele selskapet. Vi er på ulike restauranter/steder i Oslo fra år til år.

Lønningspils

Vi har lønningspils en gang i måneden, som oftest fredagen nærmest lønningsdagen. Det varierer hva vi gjør, men det er ofte noe mat og drikke enten på kontoret eller på en pub/bar.

GT-lotteri

2 fredager i måneden arrangeres det GT-lotteri. Ansatte kan kjøpe lodde, og det blir trukket premier av forskjellige slag. Dette er et fint samlingspunkt før helgen.

Holmenkollstafetten

Hvert år er vi med på Holmenkollstafetten som arrangeres i Oslo. Her stiller vi med et lag på 15, etterfulgt av en bankett på kvelden.

Felles treninger

I juni hvert år arrangerer vi felles treninger med PT i en park. Dette er en fin anledning til å få trent og vært sosial i en ellers travel hverdag med årsoppgjør.

Høstaktivitet

På høsten arrangeres det en aktivitet. Detter varierer fra år til år, men tidligere aktiviteter vi har vært på er Gokart, Paintball, VR-games, Klatrepark, fangene på fortet.

Hemsedaltur

I mars/april arrangeres det en hyttetur til Hemsedal, hvor man kan gå på ski eller dra i bakken etterfulgt av afterski på Stavkroa.