"Utfordrende arbeidsoppgaver fra dag en har gitt meg faglig og personlig utvikling"

Geir Egge, Accountant

Møt Geir

Hva vil ditt råd være?

Noen råd bare sier det åpenbare. Men for å gi den type råd som vil kunne gjøre en reell forskjell for dine kunder og din karriere, så må du lytte kritisk, og være troverdig og trygg nok til å komme med innspill helt fra dag én. Våre nyutdannede medarbeidere liker tøffe utfordringer, oppsøker muligheter og er klare til å «kickstarte» karrieren som en betrodd rådgiver. Høres dette ut som deg? Her er vårt råd: ta en titt på hjemmesiden vår og finn ut hvilket forretningsområde som er riktig for deg.

Hos oss i Grant Thornton er talentfulle mennesker kjernen i strategien vår og avgjørende for suksessen vår. Ved å jobbe i Grant Thornton, vil vi hjelpe deg å bli en respektert og betrodd rådgiver for bedrifter og organisasjoner over hele verden.

Pernille Hals, Associate

"Det første året mitt hos Grant Thornton har vært fylt med utfordrende arbeidsoppgaver og mye ansvar."

Hvorfor velge Grant Thornton?

Jobben vi gjør i Grant Thornton er drevet av «The Grant Thornton Difference», som gir alle våre folk et dynamisk og støttende miljø. Denne forskjellen er understøttet av følgende elementer:

 

Kulturen vår: Vi setter pris på bredden av erfaringer og perspektiver som folk bringer inn i organisasjonen vår - spesielt lidenskapen og kreativiteten. Vi lærer av hverandre og samarbeider for å levere eksepsjonelle resultater for kundene våre.

 

Vær den du er: Vi tror ikke du skal måtte skille din "personlige" selv fra di "profesjonelle" selv. Vi ønsker velkommen individualitet av våre folk og vet at et mangfold av teammedlemmer beriker vår arbeidsplass og gjør oss i stand til å gjøre mer for kundene våre.

 

Utvikle deg: Medarbeiderne våre har tilgang til unike trening og lederskap muligheter. Vi tilbyr MRR, autorisasjon og etc. Mye læring skjer gjennom interne og eksterne kurs.

 

Utvikle lokalsamfunnet: Vi lever ikke i isolasjon. Vi er en del av samfunnet, som ofte etterspør vår kompetanse. Gjennom våre engasjement i Ungt Entreprenørskap og lignende gir menneskene våre et verdifullt bidrag og får delta i givende arrangement.

 

Utfordre grensene: Vi vet at for at våre medarbeidere skal lære og vokse, må de noen ganger ut av egen komfortsone. Vi tilbyr lokal og global mobilitet, samt en rekke roller, prosjekter og kunder som holder deg engasjert og hjelper deg å komme videre i din karriere.

Geir Egge, Accountant

"Med jobb i regnskapsavdelingen her hos Grant Thornton har jeg fått en bratt læringskurve gjennom tidlig ansvar og en stor kundeportefølje allerede fra dag en."