Her ønsker vi å gi deg innblikk i vår rekrutteringsprosess, slik at det blir enklere for deg å søke, komme forberedt til intervju og å bli bedre kjent med oss.

Vi anbefaler deg å tenke gjennom hva du er interessert i og hva du trives å jobbe med. Vi har flere forretningsområder hos oss, så ta gjerne en titt på våre forskjellige tjenester her på nettsiden.

Vi har primært to rekrutteringsprosesser for nyutdannede iløpet av året. En på høsten og en på våren.

 

Søk på stilling

Du har funnet en spennende stilling og er klar for å søke. Da ønsker vi at du søker gjennom vår søknadsportal. Vi ønsker at du laster opp en CV som viser oss litt om deg og om dine erfaringer. Et søknadsbrev som forklarer oss kort hva du har gjort de siste årene og et vitnemål.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter personer som deler de samme verdiene som oss. Omtenksomme, Relasjonsbyggende og Kunnskapsdelende (ORK).

En karriere i Grant Thornton handler om det å gjøre en forskjell. Du får utfordringer og muligheten til å utvikle deg. Det er en bratt læringskurve og en karrierestige du kan klatre hele veien om man ønsker det. Det er mulig å ha fokus på faglig utfordringer eller personalledelse.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Med fokus på ORK og hverandre er det som til syvende og sist er det som gjør at vi får en spennende og fin hverdag sammen.

Vi ønsker oss engasjerte medarbeidere som er klare for å ta ansvar og deler de samme verdiene som oss. Vi gleder oss til å se din søknad. 

Test

Du har sendt oss en søknad og vi syntes din søknad er spennende. Da ønsker vi å sende deg en test. Dette er både en personlighetstest (ca 15 min) og en logisk test (ca 15 min). i noen prosesser sender vi ut testene etter førstegangsintervjuet og vil bruke disse resultatene i dialog med deg. 

Intervju

Du har sendt oss en søknad og blitt kaldt inn til førstegangsintervju. Dette gjennomføres av HR. Det er en hyggelig samtale hvor vi blir kjent med deg og du med oss. På andregangsintervju vil du møte en manager og en medarbeider fra den avdelingen du har søkt til.

I løpet av intervjuprosessen ønsker vi å bli bedre kjent med deg, samtidig som du skal få et inntrykk av hvem vi er, både som selskap og som kolleger.

 

Tilbud

Etter to runder med intervjuer vil du kunne få et tilbud fra oss om ansettelse. Vi håper du har blitt godt kjent med oss i prosessen og takker ja. Da gleder vi oss til oppstart 😊