Frokostseminar: Fra nyetablert til veletablert I 2009 ble det etablert rundt 40 000 foretak i Norge. Fem år senere var over 70 prosent av disse bedriftene konkurs (SSB, 2016). Å starte egen selskap er enkelt, men å få den til å bli lønnsom over tid er krevende. Mange ambisiøse gründere mangler verktøy, metoder og den oppfølgingen de trenger.


Dette seminaret vil gi deg økt kunnskap innen organisering av økonomi for startups, revisjon for nyetablerte selskap, skatteutfordringer for din bedrift med mer. Hør i tillegg hvordan du kan få en enklere hverdag med regnskap i skyen når PowerOffice, ledende innenfor skybasert regnskapsføring, presenterer sin skybaserte tjeneste.

Dette seminaret passer for deg som er i en oppstartsfase med ditt selskap eller jobber med økonomiansv. i et oppstartsselskap, eller jobber i SMB med økonomirelaterte spørsmål.

Eventet er en del av Grant Thorntons samarbeid med gründernettverket Built2Grow. Etter eventet legges det opp til personlige samtalermed talerne for de som ønsker dette.

Seminaret avholdes 19. januar (09-11) i Driv Inkubators lokaler i Drammen (Grønland 60, 4 etg. over Union scene). Eventet er gratis, velkommen!

Stine Vikesland
Tel: +47 23 36 60 11 Contact: