article banner
Grant Thornton Informerer

Grant Thornton Informerer 1/18

Kjære leser!

 

Da er vinteren her for fullt og årsoppgjøret ruller allerede sin vante gang. Men både regler og rammevilkår er i kontinuerlig endring så det er mye en skal holde seg oppdatert på. Og i denne utgaven av GT Informerer fokuseres det på noen av disse.

 

Og endringer er noe vi opplever selv. For etter et langt liv på Majorstuen i Oslo vokste vi etter hvert ut av våre tidligere lokaler og har siden sist vært på flyttefot. Nå finner dere oss i Kvadraturen i Oslo sentrum, nærmere bestemt i Kirkegata 15. Her stortrives vi i våre nye moderne lokaler og gleder oss til at nettopp du tar turen innom for en prat. Og for å kunne demonstrere at vi bryr oss om deg og din virksomhet og at vi tar dine utfordringer på alvor. Sånn at vi kan være den rådgiveren du både forventer og ønsker at vi skal være. Og har vi ikke allerede hatt muligheten så håper vi på sjansen til å få jobbe med nettopp deg og din virksomhet en gang i fremtiden. 

 

Vi er alle inne i en spennende tid med digitalisering og robotisering på dagsorden. Det snakkes om den fjerde industrielle revolusjon. I Grant Thornton ser vi på det som helt avgjørende å være interessert i den utvikling vi opplever, og at hver og en av oss griper tak i mulighetene som ligger i den teknologiske revolusjonen - og viser endringsvilje.

 

Det handler like mye om å effektivisere allerede eksisterende prosesser som å se muligheter for nye forretningsmodeller. Kongsberg Gruppen uttrykker skiftet i norsk næringsliv godt når de sier at disse teknologiske skiftene over de neste 10-20 årene vil bety mer for Norge enn oljen har gjort.

 

I Grant Thornton er vi i full gang med å gripe mulighetene. I tillegg til å få strategiske råd som hjelper din bedrift nå sitt fulle potensial i lys av teknologiske endringer, globalisering og endret forbrukeratferd, har vi en målsetting om å bidra til forenkling og effektivisering av samfunnet. Derfor har vi sammen med teknologiselskapet Signant skapt en løsning som forenkler kundeoppstarten hos oss.

 

Vår nye løsning innebærer at enkeltpersonene som må legitimere seg ved opprettelse av nytt kundeforhold eller ved endringer i et eksisterende forhold, nå slipper å trappe opp i Grant Thorntons lokaler eller en annen godkjent institusjon for å be om en bekreftet kopi av legitimasjonen. Nå kan dette gjøres på våre internettsider. Dette sparer tid, ressurser og ikke minst ergrelse hos våre kunder.

 

God lesning og håper vi sees snart!

 

Kristian Nørstebø

Partner og Styreleder

Grant Thonton Norge