article banner
Grant Thornton Informerer

Grant Thornton Informerer 3/18

Anne Jorun Oldereid Anne Jorun Oldereid

Kjære leser!
Sommeren 2018 var en særlig varm og lang sommer, en sommer som kommer til å bli husket, på godt og på vondt. Nå er høsten her, og vi håper alle har benyttet sommeren til å lade batteriene og er klare for arbeidshverdagen igjen.


Denne utgaven av Grant Thornton informerer gir flere eksempler på hvordan eiere og styrer kan bruke revisor. Det viktigste er likevel å holde kontakten med din rådgiver underveis, slik at vi kan være proaktive fremfor at vi kun skal gjennomgå historiske tall. Vi i Grant Thornton ønsker å hjelpe våre kunder til å oppnå sine mål og nå sitt potensial for vekst, og vi bistår gjerne!


Vi ser stor grad av digitalisering i alle bransjer. Vår bransje er intet unntak! I tillegg til vårt løpende arbeid med effektivisering og fornyelse av arbeidsprosesser, vil flere av våre ansatte delta på Digitaliseringsakademiet hos Revisorforeningen, og vil i ettertid kunne kalle seg «Digital Revisor». Vi er overbevist at om økonomer skal klare å tilpasse seg den digitale revolusjonen som er i gang, og det er viktig at vi fornyer og tilpasser oss.


Digitaliseringsakademiet vil ruste oss som rådgiver og gi oss muligheten til enda bedre å hjelpe våre kunder med konkrete og praktiske problemstillinger, både på operativt og strategisk nivå.
Samtidig som stadig flere prosesser rundt om blir digitalisert, skal vi ikke glemme folkene bak! Vi besitter verktøy og metoder for å hjelpe deg på din reise og oppnå dine mål.


Videre har vi revisorer og regnskapsførere en spesiell kjennskap til økonomi og internkontroll grunnet at vi samarbeider med flere forskjellige virksomheter i ulike bransjer, og ser hvordan løsninger fungerer i ulike miljøer – «best practise». Kanskje ønsker du tilbakemeldinger på hvordan prosesser eller kontroller i virksomheten din kan forbedres? Er regnskapssystemet ditt effektivt, eller finnes det bedre løsninger på markedet? Vil du vite hva vi kan gjøre for deg som kunde, ta en telefon eller kom innom våre nye, flotte lokaler i Kvadraturen for en kopp kaffe og en prat.


Vi ser frem til å høre fra deg.


Anne Jorun Oldereid

Partner Grant Thonton Norge