article banner
Grant Thornton Norge styrker partnergruppen

Grant Thornton Norge styrker partnergruppen

Lars Pløen og Rakhee Sethi er nye partnere i Grant Thornton Norge. Med de to nye partnerne utgjør nå det norske partnerskapet i det internasjonale revisjons- og konsulentnettverket seks partnere.

Lars er advokat og har 21 års erfaring med rådgivning knyttet til skatt, selskapsrett, transaksjoner og restrukturering. Han kommer fra stilling som skatteadvokat i Ernst & Young, og har tidligere jobbet som rådgiver i Skatteetaten.

- Lars har bred kompetanse innenfor norsk og internasjonal skatterett, og bistår norske og internasjonale virksomheter og personer innenfor skatt og avgift, selskapsrett, transaksjoner og restrukturering. Med Lars på laget vil vi Grant Thornton Norge forsterke vår satsning innenfor skatt og avgift, sier daglig leder i Grant Thornton Norge, Jan Møller.

Rakhee Sethi, som er statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører, fortsetter som daglig leder for Økonomiservice i Grant Thornton Norge, samtidig som hun nå trer inn i Grant Thornton Norges partnergruppe.

- Grant Thornton er en spennende arbeidsplass med mange ulike utfordringer. Det etterspørres stadige nye tjenester innenfor fagområdene regnskap og rådgivning; noe som gir potensial for ytterligere vekst. Det at vi er en del av Grant Thorntons internasjonale nettverk gir oss konkurransefortrinn i et marked som stadig blir mer globalisert, sier Rakhee.

Rakhee har over 18 års erfaring innen regnskap og revisjon. Hun har vært med og bygget opp tjenestelinjen Økonomiservice fra 5 til 20 medarbeidere på kort tid.