Spesialistråd til viktige deler av din virksomhet

Våre spesialister gir deg faglig støtte slik at din bedrift skal kunne utvikle seg og vokse. Dette kan innbefatte alt fra rådgivning i finansiell rapportering og økonomi, til bærekraft. Vi er også en profesjonell støtte i oppkjøp og fusjoner og utfører due diligence.

Vi tilbyr i tillegg helhetlig rådgivning av vårt samlede tjenestetilbud sammen med spesialister fra alle våre forretningsområder.

Med oss som en rådgiver, kan du være trygg. Våre konsulenter har omfattende opplæring og erfaring i nettopp deres fagområde. Ved behov kan vi også dra nytte av våre internasjonale kolleger i Grant Thornton International.

Our Rådgivning

Bedriftsrådgivning

Bedriftsrådgivning

LEAN-business

Utvikle og få overblikk over din virksomhet eller forretningside med å bruke vårt digitale LEAN-business verktøy. Modellen fokuserer på de tre perspektivene eie, styre og lede. Å tenke på virksomhet på denne måten skaper man en langsiktig utvikling.

Transaksjonsrådgivning

Planlegging, strukturering og gjennomføring vil kunne påvirke om transaksjonen blir vellykket eller ikke. Vi har et tett samarbeid med vårt globale nettverk av erfarne transaksjonsrådgivere og kan bistå med både nasjonale og grenseoverskridende transaksjoner.