article banner
BLOGG

Secondment i Australia

rich text with image

Endelig er tiden inne for å si ha det til nære og kjære og lille Norge for å ta turen «down under» og til storbyen Sydney! Sommeren 2020 skulle secondmentet mitt vært gjennomført, og så kom koronaen. De neste to årene skulle ingen se annet enn hovedsakelig sine egne hjem og naturen. Lenge trodde jeg muligheten glapp. Men så åpnet verden mer og mer opp og også Australia åpnet grensene sine mars 2022. Til min store glede kom muligheten en gang til for å dra på et short-term secondment til Grant Thornton i Sydney!

Min motivasjon for å søke på secondmentet har alltid vært min nysgjerrighet for å lære å kjenne andre kulturer, å møte nye mennesker og ikke minst se Australia. I tillegg ser jeg på denne opplevelsen som en mulighet til å vokse personlig ved å kaste seg ut i noe ukjent og gå litt utenfor komfortsonen, som er noe vi alle har selv om jeg til vanlig er ganske utadvendt og liker utfordringer.

Det å få muligheten fra Grant Thornton til å dra og at de har troen på at jeg kommer til å få det til, har gjort meg enda mer motivert for å gjøre det og jeg er også spent på hva jeg har i vente.

Jeg forventer å møte mange nye spennende mennesker og utvide nettverket mitt både personlig og profesjonelt. I tillegg ser jeg frem til å kjenne på det å være ny igjen og ikke kjenne noen fra før, både i jobbsammenheng, men også sosialt. Det er litt skummelt, men mest spennende.

rich text with image

Rent faglig er jeg spent på å se hvordan de jobber der, se likheter og ulikheter med måten vi jobber på hjemme og også hvordan organisasjonskulturen er der. I tillegg er jeg spent hvilken rolle i revisjonsteamet jeg kommer til å få og også hvilke bransjer og type kunder jeg kommer til å jobbe med.

 

Fortsettelse følger..