article banner
Aktuelle nyheter fra Grant Thornton

Grant Thornton Norge styrker partnergruppen

rich text with image

Fredag 20. oktober ble det kunngjort at Anne Jorun Oldereid og Erik Tolo Fostervold er tatt inn i Grant Thornton Norges partnergruppe.

- Anne Jorun og Erik er veletablerte personer hos Grant Thornton. Deres erfaring og ferdigheter eksemplifiserer den type talent som kreves for best mulig åimøtekomme dagens og fremtidens behov til selskaper i vekst, sier daglig leder i Grant Thornton Norge, Jan Møller.

Oldereid og Fostervold inngår i Grant Thornton Norges partnergruppe som fra nå vil bestå av 8 personer innenfor revisjon, regnskap, rådgivning og skatt. 

- Vi har sterke vekstambisjoner og investerer derfor i de best egnede menneskene. Jeg ser virkelig frem til å få Anne Jorun og Erik inn i partnerskapet med all den entusiasme som de viser. Dette lover godt for fremtiden, sier Møller.

Erik Tolo Fostervold kom til Grant Thornton i 1999, fra Riksrevisjonen, som var hans første arbeidsplass. Erik er opprinnelig bergenser, bor på Kolbotn, er gift og har to barn. På fritiden liker han å reise, trene og lese bøker. Nå ser han frem til å ta fatt på oppgavene som partner i Grant Thornton:

- Vi i Grant Thornton har profesjonalisert oss på mange plan de siste årene. Jeg gleder meg veldig til å få være med på reisen videre og bidra til at vi når de målene vi har satt oss. Med mange års erfaring har jeg en naturlig innsikt i hvordan virksomheten fungerer, og jeg føler jeg kan bidra til vekstpå en positiv måte, sier Erik.

Anne Jorun Oldereid ble ansatt  i Grant Thornton som nyutdannet siviløkonom i 2005. Før det jobbet hun to år i Grant Thornton som regnskapsmedarbeider ved siden av studiene. Opprinnelig er hun nordlending, bosatt i Oslo. Hun er glad i å være på hytta på Sjusjøen og liker å gå turer i fjellet og på ski.

- Jeg har vært her i til sammen 14 år og drømmen har alltid vært å en dag bli partner. Det som lokker er å få være med på å påvirke på et høyere nivå, i tillegg til muligheten å bidra videre til den positive utviklingen vi har hatt i det siste, sier Anne Jorun