rich text with image

Fredag 20. oktober ble det kunngjort at Anne Jorun Oldereid og Erik Tolo Fostervold er tatt inn i Grant Thornton Norges partnergruppe.

- Anne Jorun og Erik er veletablerte personer hos Grant Thornton. Deres erfaring og ferdigheter eksemplifiserer den type talent som kreves for best mulig åimøtekomme dagens og fremtidens behov til selskaper i vekst, sier daglig leder i Grant Thornton Norge, Jan Møller.

Oldereid og Fostervold inngår i Grant Thornton Norges partnergruppe som fra nå vil bestå av 8 personer innenfor revisjon, regnskap, rådgivning og skatt. 

- Vi har sterke vekstambisjoner og investerer derfor i de best egnede menneskene. Jeg ser virkelig frem til å få Anne Jorun og Erik inn i partnerskapet med all den entusiasme som de viser. Dette lover godt for fremtiden, sier Møller.

Erik Tolo Fostervold kom til Grant Thornton i 1999, fra Riksrevisjonen, som var hans første arbeidsplass. Erik er opprinnelig bergenser, bor på Kolbotn, er gift og har to barn. På fritiden liker han å reise, trene og lese bøker. Nå ser han frem til å ta fatt på oppgavene som partner i Grant Thornton:

- Vi i Grant Thornton har profesjonalisert oss på mange plan de siste årene. Jeg gleder meg veldig til å få være med på reisen videre og bidra til at vi når de målene vi har satt oss. Med mange års erfaring har jeg en naturlig innsikt i hvordan virksomheten fungerer, og jeg føler jeg kan bidra til vekstpå en positiv måte, sier Erik.

Anne Jorun Oldereid ble ansatt  i Grant Thornton som nyutdannet siviløkonom i 2005. Før det jobbet hun to år i Grant Thornton som regnskapsmedarbeider ved siden av studiene. Opprinnelig er hun nordlending, bosatt i Oslo. Hun er glad i å være på hytta på Sjusjøen og liker å gå turer i fjellet og på ski.

- Jeg har vært her i til sammen 14 år og drømmen har alltid vært å en dag bli partner. Det som lokker er å få være med på å påvirke på et høyere nivå, i tillegg til muligheten å bidra videre til den positive utviklingen vi har hatt i det siste, sier Anne Jorun