"Fleksibilitet til å styre min egen hverdag"

Geir Egge, Assistant Manager

Møt Geir

Klar for neste steg?

Med noen års erfaring har du kanskje kommet til det punktet der du spør, hva nå?

Du er ambisiøs. Ekspert på fagfeltet ditt. For deg er plass til å vokse avgjørende. I Grant Thornton forstår vi det. Du er ikke bare ute etter en stilling som stimulerer kreativitet og utfordrer deg til banebrytende prestasjoner, men du ønsker også å fortsette din personlige utvikling. Vi gir deg plass til å vokse.

De erfaringene du allerede har opparbeidet deg betyr mye for oss, og vi gir deg verktøyene som skal til for å videreutvikle din karriere. I Grant Thornton er våre erfarne medarbeidere viktige i videreutviklingen av selskapet, både når det gjelder å bygge nettverk og håndtere kunderelasjoner og lede og coache mindre erfarne medarbeidere. Vi legger også til rette for at medarbeiderne skal bruke sin bransjeinnsikt til å utvikle «thought leadership» og arrangere møteplasser for kundene våre. 

Høres dette interessant ut? Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere.

list item with text on the right

Geir Egge, Assistant Manager

"Du blir tidlig vist tillit og det gjenspeiler holdningen om en flat kultur der alle er med og bidrar til selskapets vekst og utvikling"

Hvorfor velge Grant Thornton?

Jobben vi gjør i Grant Thornton er drevet av «The Grant Thornton Difference», som gir alle medarbeiderne våre et dynamisk og støttende miljø. Denne forskjellen er understøttet av følgende elementer:

Kulturen vår: Vi setter pris på bredden av erfaringer og perspektiver som folk bringer inn i organisasjonen vår - spesielt lidenskapen og kreativiteten. Vi lærer av hverandre og samarbeider for å levere eksepsjonelle resultater for kundene våre.

Vær den du er: Vi tror ikke du skal måtte skille din "personlige" selv fra din "profesjonelle" selv. Vi ønsker velkommen individualitet av våre folk og vet at et mangfold av teammedlemmer beriker vår arbeidsplass og gjør oss i stand til å gjøre mer for kundene våre.

Utvikle deg: Medarbeiderne våre har tilgang til unike trening og lederskap muligheter. Vi tilbyr MRR, autorisasjon og etc. Mye læring skjer gjennom interne og eksterne kurs.

Utvikle lokalsamfunnet: Vi lever ikke i isolasjon. Vi er en del av samfunnet, som ofte etterspør vår kompetanse. Gjennom våre engasjement i Ungt Entreprenørskap og lignende gir menneskene våre et verdifullt bidrag og får delta i givende arrangement.

Utfordre grensene: Vi vet at for at våre medarbeidere skal lære og vokse, må de noen ganger ut av egen komfortsone. Vi tilbyr lokal og global mobilitet, samt en rekke roller, prosjekter og kunder som holder deg engasjert og hjelper deg å komme videre i din karriere.