article banner
Covid-19

Informasjon om hvordan Grant Thornton håndterer koronaviruset

Korona har rammet landet vårt, og vi befinner oss nå alle sammen i en uoversiktlig og svært krevende situasjon. Vi kjenner på et ansvar ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere, og vi ønsker å ivareta og hjelpe så godt vi kan i denne vanskelige perioden.

Vi i Grant Thornton ønsker å bidra til å hindre smitten av COVID-19 og begrense konsekvensene dette kan medføre. Vi har derfor innført en rekke tiltak for å passe på våre medarbeidere, og resten av Norge. Vi følger til enhver tid rådene myndighetene gir, og vi tilpasser oss da rammebetingelsene og rådene endres fra dag til dag.  Våre ansatte jobber hjemmefra, og all dialog går digitalt og via telefon. Vi har gode digitale kommunikasjonsløsninger og våre rådgivere er aktive på telefon og på videokonferanse, med andre ord er vi fortsatt like tilgjengelige. Vi har som mål og til enhver tid kunne stå til rådighet for våres kunder og samarbeidspartnere, og vi vil forsøke å opprettholde driften på det velkjente høye nivået.

Om du har behov for råd eller hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt med din rådgiver hos oss.

For å holde deg oppdatert legger vi løpende ut artikler og andre relevante innlegg på vår LinkedIn profil og på våre innsikter.

Ta vare på hverandre og vis hensyn og omtenksomhet!